kolmapäev, 25. märts 2009

AfroReggae

Hei! Minuni on jõudnud lahe uudis ja ma tahaks seda teiega ka jagada. Nii siis kuulsin sellisest projektis kui AfroReggae programm hõlmab endas Brasiilia taustaga erinevaid kunstilisi tegevusi (trummimäng, tantsud,  igasugused lauluvariandid, graffiti, foto jpm), milles on sealsed  noored leidnud meelelahutust ja võimaluse kuhugi kuuluda (http://www.afroreggaeuk.org). Brasiilia, Inglismaa, Saksamaa ja Prantsusmaa kõrvale on lisandunud uus koostööpartner – Lõuna-Aafrika Vabariik ja Cape Town.  Ja nüüd alustatakse sellega ka Eestis. Tegu on pikaajalise programmiga, mille kõige suuremaks väljaastumiseks  saab olema aastal 2011 (kultuuriaasta raames) suur ühiskontsert Estonias.

Sügisest 2009 alustatakse koostööpartnerite ning workshop´ide kohalike juhendajate koolitustega ning töötoad saavad alguse hiljemalt 2010 a alguses. Päris  afroreggalased käivad Euroopas vaid umbes 4x aastas, mistõttu koolitatakse välja kohalikud juhendajad, kes õpitubasid aasta vältel läbi viivad. Rahalised  võimalused on olemas, lihtsalt on vaja palju häid ideid. Tänavu alustatakse koolitust max 3-4 erineva organisatsiooniga. 2010.  aastal oodatakse 2-3 kindlasti juurde.

Siis veel selline asi, et juba HOMME on üks nende koosolekustes teemal räpp/tants/laul (see ei tähendama, et meie seda hakkame tegema) See toimub kella 17.00 kella 18.30 ehk poolteist tundi. Kui on huvilisi siis tulge ja andke mulle sellest märku ^^.

Palju kevadist päikest soovides teile, Elli! 

1 kommentaar: